Betere prestaties
komen uitsluitend tot stand
door weerstand

Bescherming voor particulieren, ZZP'ers en kleine bedrijven

Uw thuisnetwerk, persoonlijke gegevens en online activiteiten moeten goed beschermd zijn tegen virussen, spyware, identiteitsdiefstal en andere bedreigingen. HI-Computers zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt e-mailen, winkelen, bankieren of overige informatie kunt delen, zonder dat uw privacy of bestanden onbeschermd zijn. Want wij werken als één van de weinig uitverkoren leveranciers met Trend Micro Internet Security.

Hoewel Trend Micro Internet Security uitsluitend wordt geleverd door geregistreerde vakmensen, is het eenvoudig te installeren, te configureren en te beheren. Dit professionele systeem werkt uw PC automatisch bij, verwijdert schadelijke bedreigingen en maakt uw computer hiervoor resistent. Maar dit professionele systeem gaat veel verder dan de alledaagse behoefte en biedt nog veel meer, zoals de bescherming van het thuisnetwerk, URL-filters, de bescherming tegen gegevensdiefstal en het voorkomen van onbevoegde wijzigingen.

HI-Computers hardware en IT-diensten

HI-Computers Almelo ondersteunt bedrijven met hardware en IT-diensten. Op een persoonlijke, toegankelijke wijze wordt uw behoefte achterhaald en een passend antwoord geboden om sneller en effectiever te werken. Daarbij staat de manier van samenwerken centraal. Want goede communicatie is de zuurstof voor een organisatie.

Snel contact opnemen