De mens is de maat
van alle dingen

Referenties

Websites

Jan Rohaan

Rohaan - Organisatie & ICT advies

Professioneel, veelzijdig en betrokken.


ICT is mensenwerk; vaak gehoord, zelden waargemaakt.

Het karakter, de aard van de mensen achter de ICT is bepalend voor het uiteindelijke succes. Door die stellige overtuiging zijn wij extra kritisch in de samenwerking met ICT-bedrijven. Al sinds 2003 werken wij nauw samen met HI-Computers en nog steeds naar volle tevredenheid. No-nonsense, betrokken, gerichte en doordachte adviezen, professioneel, doen wat beloofd wordt, prettige contacten. Kortom, zoals je 't wilt, gewoon gemakkelijk.


Vorig jaar werd onze website gerealiseerd. Na maandenlang twijfelen: hoe pakken we het aan, hoe moet het er ongeveer uit zien, hoe verbeelden we het imago van ons bedrijf? Zo, uit het niets, werd het gerealiseerd door HI-Computers met verrassende creatieve ideeën. Zij namen tijdens de realisatie ook de volledige regie (copywriter, fotografie, etc.) en beschikken daarvoor over nuttige, professionele samenwerking met derden. Kortom: 'one-stop-shopping' en 'turn-key' aanpak, dus gemak. Binnen een maand kon met trots de nieuwe site worden gelanceerd. Een prachtig 'elektronisch visitekaartje' voor ons bedrijf, uniek èn onderscheidend, nog steeds ontvangen we veel positieve reacties.


Wij zijn zelf jarenlang professioneel bezig geweest met ICT, zelfs als leverancier. Dus we zijn uiterst kritisch, want we weten wat er aan 'gebakken lucht' te koop is. Daarom laten wij onze ICT-zaken met een gerust hart over aan HI-Computers.

Want, succesvolle ICT-oplossingen blijven een kwestie van mensenwerk, hoe dan ook. Voor ons maken de mensen van HI-Computers het waar.


Peter Winters

Osteopathie Winters

In de huidige tijd is het internet een goede plek om je als behandelaar te laten zien. Een website mag dan ook niet ontbreken, maar waar moet deze aan voldoen? Samen met de mensen van HI-Computers hebben we dit eens in kaart gebracht en een aantal vragen proberen te beantwoorden. Zoals wie is Peter Winters? Welk doel heeft de website? Welke uitstraling moet de website hebben? enz.

Door deze vragen te beantwoorden, ontstond er een raamwerk waaraan de website moest voldoen. De teksten die door mijzelf ooit zijn geschreven, werden door een reclamebureau herschreven in begrijpbare taal voor de klant. Het design werd door HI-Computers zelf gemaakt en sprak me al snel aan. Het moest rustig zijn en integer, net als mijn therapeutische kwaliteiten.


Al snel ontstond er een mooie en functionele website die voldoende informatie bood voor nieuwe en bestaande klanten. Inmiddels neemt het aantal aanmeldingen via internet langzaam toe en zijn de bezoekjes met zo'n 60% gestegen.


Netwerken en Systeembeheer

Charèl Nijhuis

Directeur
Evva Nederland B.V.

HI-Computers is in staat mee te denken in praktische oplossingen in plaats van problemen op te sommen. Het grote voordeel is dat de medewerkers van HI-Computers goed weten wat er speelt, de organisatie kennen, en daarnaast kunnen ze met hun Twentse nuchterheid goed inschatten wat urgent is en wat minder prioriteit heeft. Ook houden ze hun kennis up to date middels diverse opleidingen wat zeer belangrijk is voor ons als klant zodat we weten dat we geen mogelijkheden onbenut laten.


PC's en Notebooks

R.H. Balk

ICT Manager
Duitman Hengelo B.V.

Wij, Duitman Hengelo B.V, maken al drie jaar naar volle tevredenheid gebruik van hun producten en diensten. Ze stellen zich in DADEN op als een partner die meedenkt en anticipeert op mogelijke problemen en daarvoor adequate en betaalbare oplossingen aanbiedt. Dit moet ook wel bij een bedrijf als het onze waar de automatisering alle bedrijfsprocessen aanstuurt en controleert. De snelheid en betrouwbaarheid van levering, installaties en configuraties is kenmerkend voor HI-Computers. Kortom wij hopen nog vele jaren met hen samen te kunnen werken.

HI-Computers hardware en IT-diensten

HI-Computers Almelo ondersteunt bedrijven met hardware en IT-diensten. Op een persoonlijke, toegankelijke wijze wordt uw behoefte achterhaald en een passend antwoord geboden om sneller en effectiever te werken. Daarbij staat de manier van samenwerken centraal. Want goede communicatie is de zuurstof voor een organisatie.

Snel contact opnemen